Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Производители

VWR International

VWR International

VWR е световен лидер с над 150 годишна история, специализиран в логистиката и доставките на общо и специфично оборудване и консумативи за лабораторна, производствена и научно-изследователска работа.

https://ru.vwr.com/app/Home

82

продукти

ThermoFisher Scientific

24

продукти

Fisher Chemicals (Thermo Fisher Sci.)

Fisher Chemicals (Thermo Fisher Sci.)

Fisher Chemical (част от Thermo Fisher Scientific)

http://www.acros.com

3895

продукти

Acros Organics

Acros Organics

Acros Organics е водещата марка за органични и фини химикали. Acros Organics непрекъснато разширява гамата на предлаганите продукти и услуги като отговаря на съвременните изисквания на органичната химия, медицинска химия, аналитичната химия и биохимия.

http://www.acros.com

33727

продукти

Fisher Bioreagents

Fisher Bioreagents

Под марката BioReagents Fisher Scientific предлага основни реактиви, предварително квалифицирани за специални приложения, което премахва необходимостта от тяхното изпитване. Нашите продукти с висока чистота са предназначени за редица приложения в областите на молекулярната биология, химия на протеините и белтъците и клетъчната биология.

http://www.acros.com/

1115

продукти

Chem Lab NV

Chem Lab NV

Белгийска компания, специализарана в производство на готови разтвори и стандартни материали, включително и по спецификация на клиента. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008.

http://www.chem-lab.be

5915

продукти

LGC Standards

LGC Standards

Водещ световен производител и дистрибутор на референтни материали. LGC разполага с мрежа от търговски офиси, простиращи се през 20 държави на 5 континента и повече от 30 години опит в дистрибуцията на референтни материали. Предлаганите висококачествени продукти и услуги са от съществено значение за точното аналитично измерване и контрол на качеството, осигуряващи стабилни решения въз основа на надеждни лабораторни данни. LGC предлага широка гама продукти в съотвествие с международните стандарти ISO Guide 34 и ISO EN 17025.

http://www.lgcstandards.com

76

продукти

C.P.A. Chem

C.P.A. Chem

"СИ ПИ ЕЙ КЕМ" ООД е френско-българска фирма, основана през 2001 година. Предлагат следните продуктови линии: Неорганични сертифицирани сравнителни материали (CCM) за AAS, ICP, ICP-MS & IC; Органични сертифицирани сравнителни материали (CCM) за GC/GC-MS, HPLC/HPLC-MS; pH- и кондуктометрични CCM; ССМ за класически обемен анализ; Фармакопейни продукти; Аналитични реагенти. СИ ПИ ЕЙ КЕМ е световен лидер в производството на бутикови разтвори, произведени по спецификация на клиента. Повече от 5000 лаборатории по света ползват тяхните продукти и се доверяват на качество им.

http://bg.cpachem.com/

47

продукти

DeltaLab

DeltaLab

Един от водещите европейски производители и дистрибутори на пластмасови консумативи за общолабораторна работа и стерилни изделия за приложение в микробиологични и клинични лаборатории.

http://deltalab.es/eng/index_eng.html

30

продукти

Glassco Group

Glassco Group

Производител и дистрибутор на чешка лабораторна стъклария. Качествени изделия, използвани в ежедневната лабораторна практика. Калибрирана мерителна стъклария, придружена с партиден сертификат.

http://www.glasscolabs.com/

56

продукти

KAVALIERGLASS a.s.

KAVALIERGLASS a.s.

Kavalier е водещ европейски производител на стъклени изделия от боросиликатно стъкло в продължение на повече от 175 години. Лабимекс предлага на българския пазар лабораторната стъклария на фирмата продавана под марката SIMAX, превърнала се в еталон за качество в химическата индустрия.

http://www.kavalier.cz/en/_____technical-glass.html

53

продукти

PZ HTL Corporation

PZ HTL Corporation

HTL е полска компания с повече от 30 годишен опит в производството на автоматични пипети и консумативи за тях. Продуктите им се отличават с високо качество, удобство и точност, които ги нареждат сред водещите компании в сегмента.

http://www.htl.com.pl/home.php

59

продукти

GFL

GFL

широката гама от продукти и аксесоари: Фризери, Водни бани, клатачни водни бани, Дестилатори, Инкубатори и Клатачки, които се характерзират с прецизност, дълготрайност и надеждност за Вашата лаборатория продукт

http://www.gfl.de

14

продукти

Kern & Sohn GmbH

Kern & Sohn GmbH

Компанията е основана от механикът Готлиб Kерн през 1844 г. Вече над 160 години опит и специализация в измерването на тегло. Марката KERN е символ за точност и надеждност.

http://www.kern-sohn.com/en/index.html

18

продукти

AUXILAB, S.L.

AUXILAB, S.L.

Производител и дистрибутор на лабораторна апаратура, консумативи и стъклария.

http://www.auxilab.es

9

продукти

IKA

IKA

IKA лабораторна технология предлага широка гама от иновативно оборудване за различни приложения в научните и изследвателски лаборатории. Пазарен лидер с доказано доверие. Предлага съвременна технология за смесване, нагряване, дестилация и смилане. IKA е завоювала водеща позиция на световния пазар със своите новаторски магнитни бъркалки, миксери, контактни бъркалки, шейкъри, хомогенизатори, мелници, ротационни изпарители, топломери, лабораторни реактори и специално разработен софтуер за лабораторни и приложения за анализи.

http://www.ika.com

4

продукти

Hanna Instruments Ltd

Hanna Instruments Ltd

Hanna Instruments е световен лидер в производството и доставката на научна апаратура и тестове. Специализирана в производството на рН метри, кондуктометри, рефрактометри, електроди и консумативи за тях.

http://www.hannainst.co.uk/

1

продукти

CAT Ingenieurbüro M. Zipperer GmbH

CAT Ingenieurbüro M. Zipperer GmbH

Производител на механични и магнитни бъркалки, шейкъри, хомогенизатори, бюрети и др.

http://www.cat-ing.de

0

продукти

INGOS s.r.o.

INGOS s.r.o.

INGOS - Laboratory Instruments Чешки производител на висококачествени лабораторни вакуум изпарители на разумна цена.

http://www.instruments.ingos.cz

0

продукти

Filtres Fioroni

6

продукти

Wenk LabTec

1

продукти

Ultra Scientific

Ultra Scientific

ULTRA Scientific е водещ доставчик на аналитични стандарти, производител на близо 6000 органични и неорганични продукти.

http://www.lgcstandards.com

11

продукти

HiMedia Laboratories Ltd.

HiMedia Laboratories Ltd.

- Сухи хранителни среди за микробиологични анализи - Компоненти за приготвяне на хранителни среди - Добавки за хранителни среди за микробиологични анализи - Биохимични тест китове за идентификация на микроорганизми - Готови плаки и слайдове за микробиологични анализи - Лабораторни химикали и реактиви - Антибиотични дискове - Среди за клетъчни култури - Пробовземачи за въздух за микробиален анализ - Готови тестове за микробиологични анализи - Китове и реагенти за молекулярна биология

http://www.himedialabs.com

49

продукти

MERCK

20

продукти

Bürkle GmbH

Bürkle GmbH

Производител на висококачествено лабораторно оборудване и консумативи.

https://www.buerkle.de/en

3

продукти

MkBTest

19

продукти

WTW

0

продукти

TERRAGENE SA

5

продукти

Si Analytics GmbH

Si Analytics GmbH

SI Analytics е част от Xylem Analytics и водещ доставчик на лабораторни инструменти. С висококачествените, иновативни електроди и електрохимични измервателни уреди, като рН-метри, кондуктометри, измервателни уреди за кислород, бюрети и титратори, ние гарантираме, че електрохимичното измерване днес е незаменима, безпроблемна и надеждна процедура навсякъде по цял свят.

http://www.si-analytics.com/no_cache/en/home.html

0

продукти

Ebro

Ebro

Ебро е част от Xylem Analytics и водещ доставчик на професионални измервателни устройства за хранителни, медицински, фармацевтични и промишлени приложения. Световните марки на Xylem Analytics са водещи на пазара на лабораторни инструменти през последните десетилетия, на които се разчита всеки ден в повече от 150 държави.

https://www.ebro.com/en/home.html

0

продукти

Bellingham + Stanley Ltd

Bellingham + Stanley Ltd

Bellingham + Stanley е част от Xylem Analytics и водещ доставчик на рефрактометри и поляриметри от 1914 година насам.

https://www.bellinghamandstanley.com/

1

продукти

Eppendorf AG

Eppendorf AG

Епендорф е водеща компания за наука за живота, която разработва и продава инструменти, консумативи и услуги за обработка на течности, проби и клетки в лаборатории по целия свят. Продуктовата гама включва пипети и автоматизирани системи за пипетиране, дозатори, центрофуги, миксери, спектрометри и оборудване за ДНК амплификация, както и фризери с ултра ниска температура, ферментатори, биореактори, CO2 инкубатори, шейкъри и клетъчни манипулационни системи. Консумативи като пипети, епруветки, микротитърни плаки и съдове за биореактор за еднократна употреба допълват гамата от премиум продукти с най-високо качество.

https://www.eppendorf.com/SP-en/

0

продукти

Testo Inc

Testo Inc

Testo, Inc. е световен лидер в проектирането, разработването и производството на портативни измервателни уреди и измервателни уреди. Подкрепена от 60 години опит в измервателния инженеринг, нашата мисия е да осигурим най-доброто качество, обслужване и стойност в индустрията. В допълнение, Testo е признат за водещ световен производител на преносими анализатори за ефективност на горенето и анализатори на емисии във въздуха.

https://www.testo.com/en-US/

0

продукти

ATAGO CO.,LTD

0

продукти

OPTIKA srl

OPTIKA srl

OPTIKA Италия е една от водещите компании в производството и дистрибуцията на учебно-лабораторно оборудване с 45-годишен опит в производството на научно оборудване. Хората по света разчитат всеки ден на продуктите на OPTIKA и на решения за значителни открития и за най-разнообразни приложения.

http://www.optikamicroscopes.com/optikamicroscopes/

0

продукти

Milwaukee Instruments

1

продукти

Brand GmbH

0

продукти

Hirshmann GmbH

0

продукти

BANDELIN electronic GmbH & Co. KG

0

продукти

Danvex

Danvex

ДанВекс е компания основана във Финландия през 1996 година. Тя бързо печели репутация с продукти характеризиращи се с висока производителност, технологични иновации и качество на дизайна. Финландската компания DanVex е един от лидерите в производството на влагоуловители (обезвлажнители, изсушители, осушители, влагоабсорбатори) по отношение на качеството и ефективността на своите продукти. Те предлагат широка гама влагоуловители както за домашна, така и за индустриална употреба. Също така предлагат специален модел за басейни, където съдържанието на влага е изключително високо. Друга важна част от гамата на DanVex са абсорбционните влагоуловители, които имат висока ефективност дори при ниски температури на обработвания въздух - до -18 градуса.

http://www.danvex.fi/products/dehumidifiers.html

0

продукти

Behr Labor-Technik

3

продукти