Компанията

 

 

 
Предметът на дейност на фирмата са внос и доставка на химически реактиви и консумативи, лабораторна стъклария, пластмаса и апаратура.
 
Компанията поддържа на склад и разполагa с възможност за експресна доставка на повече от 3000 вида артикула.
 

     

Централният офис и складът – собственост на Лабимекс АД, са разположени на площ от 450 кв.м. и се намират в гр. София, жк „Гоце Делчев”, бл. 261, офис “Ч”.
 
За нуждите на търговската и логистична дейност Лабимекс АД разполага със собствени леки и лекотоварни автомобили.
 
Лабимекс АД има сключен договор с куриерска фирма за извършване на куриерски услуги на територията на РБългария, включително и на опасни товари (ADR) и на стоки с хладилен режим на транспортиране.
 
Лабимекс АД предоставя гъвкави схеми на плащане с гарантирана сигурна и навременна доставка до всеки клиент. Фирмата предлага преференциални цени и отстъпки в зависимост от обема на поръчаните артикули.
 
В компанията работи екип от 10 опитни специалисти (химици, биолози, инженер-химици и икономисти), които се грижат за удобството и удовлетвореността на над 500 клиентa от цялата страна в различни сфери на дейност - от химически и медицински лаборатории до производители в хранително-вкусовата и спиртоварна промишленост, енергетиката, леката индустрия и др.
 
Дейността и процесите в компанията са организирани така, че да осигурят коректно и качествено обслужване на клиентите, чрез индивидуален подход, професионално съдействие при избор на най-подходящия продукт, осигуряване на пълно съответствие с нормативните изисквания в областта.