Новини

Успех на Булконтрола 2013

 

 

Лабимекс и АСМ2 приключиха съвместното си участие на специализираното изложение Булконтрола при изключително голям интерес към представяните от нас продукти.

 

За нас то премина като един миг. Благодарение на непрекъснатия поток на нашия щанд, успяхме да създадем много нови контакти и да затвърдим отношението си с нашите добре познати клиенти.

 

Благодарим на всички, които ни уважиха и посетиха нашия щанд.

 

Поемаме ангажимент да отговорим на многобройните запитвания и да останете удовлетворени от всяка наша оферта.

 

Разгледайте галерията или вижте видео:

 


Регистрирай се за БУЛКОНТРОЛА 2013

 Лабимекс традиционно ще участва на специализираното изложение БУЛКОНТРОЛА. Тази година съвместно с АСМ2 продължаваме нашето ползотворно партньорство.

Заповядайте на нашия общ щанд в зала 4, щанд С2. На повече от 60 кв.м. площ, ще имаме възможност на питие да задълбочим обсъдим нашето бъдещо партньорство.

Регистирайте се за да получите ПОКАНА за БЕЗПЛАТЕН вход!

 


Весели и Щастливи Великденски празници

 

Искаме да Ви информираме, че във връзка с предстоящите Великденските празници, нашия офис и складове ще бъдат затворени от 27-ми Април до 7-ми Май.

 

Екипът на Лабимекс Ви пожелава Весели и Щастливи Великденски празници.

 

Честито Възкресение Христово! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

 

 

С Лабимекс взимате винаги БОРЕЦ!

 

 


Подобрена AcroSeal™ опаковка от Acros Organics

 

 

Голяма част от химически изследвания включват употребата на изключително чувствителни към влага реактиви. Примери за такива приложения включват органометални реакции като Литииране, Гриняр и Витиг реакции. Разтворителите и реагентите, използвани в такива приложения трябва да бъдат безводни, за да се осигури безопасно, високо продуктивни и ефективни реакции.

Лабимекс като официален дистрибутор на Fisher Scientific и марката Acros Organics доставя за Вас продуктите в специалната патентована опаковка AcroSeal.

Изтеглете пълния списък с продукти предлагани в опаковка AcroSeal.

 


Лабимекс и АСМ2 заедно на БУЛКОНТРОЛА 2013

Лабимекс и АСМ2 продължават и тази година своето ползотворно партньорство. Двете фирми ще вземат заедно участие в специализираното изложение БУЛКОНТРОЛА 2013.

В зала 4, щанд С2, на повече от 60 кв.м. площ, ще имате възможността да се запознаете с новостите от Thermo Fisher Scientific.

Разбира се няма да останете разочаровани и от иновациите на другите наши доставчици.

 

 

 

               


Акценти от Лабимекс

Тази година, на 42-то издание Булконтрола, ЛАБИМЕКС ще акцентира върху най-новата компания предлагаща на пазара NIST проследими Сертифицирани по ISO 17025 Сравнителни Материали. ISO 17025 е основният стандарт, използван от акредитирани лаборатории и лаборатории за изпитване и калибриране. Конкурентните цени и безкомпромисното качество на Белгийската компания ChemLab NV, традиционен партньор на Лабимекс, ще доведат до значителни промени в пазара на ССМ.

В допълнение посетителите на щанда на Лабимекс, ще имат възможност да се запознаят с новия каталог за Химикали и БиоРеагенти „Laboratory Reagents Handbook” на Themo Fisher Scientific.


Изложението Булконтрола с нова дата

Уважаеми клиенти и партньори,

Искаме да Ви информираме, че изложението Булконтрола, на което Лабимекс традиционно взима участие, е с НОВА ДАТА на провеждане - 29–31.05.2013г.

Мястото на провеждане остава същото: Интер Експо Център - София

Булконтрола е изложение за контролно-измервателна апаратура, устройства за управление и автоматизация, електроника и автоматизация, лабораторно оборудване, системи за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда...

 


Честита Коледа и Щастлива 2013-та година

Екипът на Лабимекс пожелава на всички свои парньори, клиенти и приятели весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници.

Нека новата 2013-та година ни донесе донесе Мир, Благоданствие и Удовлетвореност.

Надяваме се през Новата Година да продължим да задълбочаваме и подобряваме нашите взаимоотношения.

Ние поемаме ангажимент пред Вас и занапред да усъвършенстваме качеството на нашите услуги и да увеличаваме броя на предлаганите от нас стоки, така че да задоволим всички Ваши нужди.


Chem Lab NV с нов уебсайт и актуализиран каталог

 

Реномираната Белгийска компания вече е с нов облик и подобрена фунционалност на фирмения си уебсайт.

На адрес www.chem-lab.be, вече може да видите пълния продуктов каталог на фирмата и да изтеглите аналитични сертификати и Паспорти за Безопасност без регистрация!

 

Chem Lab NV e Белгийска компания, специализарана в производство на готови разтвори и стандартни материали, включително и по спецификация на клиента.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 

 

Лабимекс е оторизиран представител на Chem Lab за България. Запитвания и поръчки относно продуктите на Chem Lab NV се свържете с нашия търговски отдел.