Новини

Весели и Щастливи Великденски празници

 

Искаме да Ви информираме, че във връзка с предстоящите Великденските празници, нашия офис и складове ще бъдат затворени от 27-ми Април до 7-ми Май.

 

Екипът на Лабимекс Ви пожелава Весели и Щастливи Великденски празници.

 

Честито Възкресение Христово! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

 

 

С Лабимекс взимате винаги БОРЕЦ!

 

 


Подобрена AcroSeal™ опаковка от Acros Organics

 

 

Голяма част от химически изследвания включват употребата на изключително чувствителни към влага реактиви. Примери за такива приложения включват органометални реакции като Литииране, Гриняр и Витиг реакции. Разтворителите и реагентите, използвани в такива приложения трябва да бъдат безводни, за да се осигури безопасно, високо продуктивни и ефективни реакции.

Лабимекс като официален дистрибутор на Fisher Scientific и марката Acros Organics доставя за Вас продуктите в специалната патентована опаковка AcroSeal.

Изтеглете пълния списък с продукти предлагани в опаковка AcroSeal.

 


Лабимекс и АСМ2 заедно на БУЛКОНТРОЛА 2013

Лабимекс и АСМ2 продължават и тази година своето ползотворно партньорство. Двете фирми ще вземат заедно участие в специализираното изложение БУЛКОНТРОЛА 2013.

В зала 4, щанд С2, на повече от 60 кв.м. площ, ще имате възможността да се запознаете с новостите от Thermo Fisher Scientific.

Разбира се няма да останете разочаровани и от иновациите на другите наши доставчици.

 

 

 

               


Акценти от Лабимекс

Тази година, на 42-то издание Булконтрола, ЛАБИМЕКС ще акцентира върху най-новата компания предлагаща на пазара NIST проследими Сертифицирани по ISO 17025 Сравнителни Материали. ISO 17025 е основният стандарт, използван от акредитирани лаборатории и лаборатории за изпитване и калибриране. Конкурентните цени и безкомпромисното качество на Белгийската компания ChemLab NV, традиционен партньор на Лабимекс, ще доведат до значителни промени в пазара на ССМ.

В допълнение посетителите на щанда на Лабимекс, ще имат възможност да се запознаят с новия каталог за Химикали и БиоРеагенти „Laboratory Reagents Handbook” на Themo Fisher Scientific.


Изложението Булконтрола с нова дата

Уважаеми клиенти и партньори,

Искаме да Ви информираме, че изложението Булконтрола, на което Лабимекс традиционно взима участие, е с НОВА ДАТА на провеждане - 29–31.05.2013г.

Мястото на провеждане остава същото: Интер Експо Център - София

Булконтрола е изложение за контролно-измервателна апаратура, устройства за управление и автоматизация, електроника и автоматизация, лабораторно оборудване, системи за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда...

 


Честита Коледа и Щастлива 2013-та година

Екипът на Лабимекс пожелава на всички свои парньори, клиенти и приятели весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници.

Нека новата 2013-та година ни донесе донесе Мир, Благоданствие и Удовлетвореност.

Надяваме се през Новата Година да продължим да задълбочаваме и подобряваме нашите взаимоотношения.

Ние поемаме ангажимент пред Вас и занапред да усъвършенстваме качеството на нашите услуги и да увеличаваме броя на предлаганите от нас стоки, така че да задоволим всички Ваши нужди.


Chem Lab NV с нов уебсайт и актуализиран каталог

 

Реномираната Белгийска компания вече е с нов облик и подобрена фунционалност на фирмения си уебсайт.

На адрес www.chem-lab.be, вече може да видите пълния продуктов каталог на фирмата и да изтеглите аналитични сертификати и Паспорти за Безопасност без регистрация!

 

Chem Lab NV e Белгийска компания, специализарана в производство на готови разтвори и стандартни материали, включително и по спецификация на клиента.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 

 

Лабимекс е оторизиран представител на Chem Lab за България. Запитвания и поръчки относно продуктите на Chem Lab NV се свържете с нашия търговски отдел.

 


Ноемврийски предложения от ЛАБИМЕКС

Този Ноември ще мине под знака на ТЕЧНАТА ХРОМАТОГРАФИЯ!

Няма как да подминете нашите специални предложения.

 

Поръчайте сега 4 броя АЦЕТОНИТРИЛ за HPLC 2,5 л/42,00 лв (Fisher Chemicals A/0627/17)
 + 4 броя МЕТАНОЛ за HPLC 2,5 л/15,87 лв (Fisher Chemicals М/4056/17)

и вземете 10 броя сириндж филтри Filters Fioroni* БЕЗПЛАТНО!!!

* Стандартни тефлонови (PTFE) или найлонови (NY) филтри 0.45 microm, D 25 mm, ПО ВАШ ИЗБОР!

 

Не пропускайте да изтеглите и ценова брошура с нашите ЙОННИ ДВОЙКИ ЗА ХРОМАТОГРАФИЯ!