Новини

Семинар на тема: "Околна среда, медицина, наноматериали - иновативни методи за пробоподготовка и анализ"

 

Лабимекс АД взе участие в ежегодният семинар организиран от Химическия факултет на Пловдивски Университет Паисий Хилендарски и АСМ2 на тема:

 "Околна среда, медицина, наноматериали - иновативни методи за пробоподготовка и анализ"

 


Семинар на тема „Новият БДС EN ISO/IEC 17025:2017 “Общи изисквания относно компетентността на лабораториите за изпитване и калибриране”

 

 

Уважаеми клиенти и приятели,

Лабимекс АД и Ел Джи Си Стандардс имат удоволствието да Ви поканят на съвместен семинар на тема „Новият БДС EN ISO/IEC 17025:2017 “Общи изисквания относно компетентността на лабораториите за изпитване и калибриране”. Практически насоки за внедряване на новите изисквания на стандарта в практиката на лабораториите“.

 

Мероприятието, ще се проведе на 27.03.2018 г. в Парк хотел Витоша гр. София.

Присъстващите ще бъдат освободени от такси за участие и ще получат сертификат за проведеното обучение по време на семинара.

Гост лектор ще е г-жа Светла Мараджийска.

 

При интерес от Ваша страна моля да се свържете с нас на e-mail: tpetrova@labimex.bg и labimex@labimex.bg или на телефон 02/ 4224160, 0888 002024

 


Лабимекс Важно информационно съобщение_преобразуване

 

Уважаеми г-жи/г-да Партньори,

 

С настоящото бихме искали да Ви уведомим, че с оглед бързото ни развитие и нарастващото влияние на Дружеството - Лабимекс ООД на българския и международен пазар, решихме да извършим преобразуване чрез промяна на правната форма, като считано от днес-10.04.2017г., „Лабимекс“ е акционерно дружество /Лабимекс АД/ и новият му единен идентификационен код е както следва: 204542274, с регистрация по ДДС: BG204542274.

Извършеното преобразуване не засяга правата и задълженията, произтичащи от възникналите вече договорни отношения между нас.

 

10 април 2017 г.

 

 


Семинар на тема: "Добрите лабораторни практики - предизвикателства и решения."

 

 

Уважаеми клиенти и приятели,

Имаме удоволствието да ви поканим на двудневен обучителен семинар организиран от Лабимекс ООД и LGC Standards  на Тема: „ Добрите лабораторни практики - предизвикателства и решения.“

Мероприятието, ще се проведе на 21-22 Март 2016 г. в РИУ Правец Резорт и ще бъде под формата на „ кръгла маса“ с представители на най-добрите акредитирани лаборатории в страната. Предвиждат се лекции с международно участие, а така също дискусия по отношение на очакваните промени в стандарт ISO 17025.

Ще бъдат издадени индивидуални сертификати за участие в семинара.

Семинарът е освободен от такса за участие.

Повече информация относно мероприятието може  да получите със запитване на мейл m.angelova@labimex.bg или GSM 0885 761 970 .

 

 


Семинар на тема "Разделителни и Спектрални методи за анализ"

 

Уважаеми клиенти,

 

На 22 Октомври 2015 г. ACM2 и Thermo Ficher Scientific организират семинар на тема "Разделителни и Спектрални методи за анализ".

Като дългогодишен техен партньор, фирма Лабимекс ще разполага със самостоятелен щанд, на който клиентите ще имат възможност да се запознаят с всички нови продукти и възможности.

Очакваме Ви в хотел Маринела (бивш Кемпински) от 8:45 часа.

Повече информация относно програмата на семинара, може да откриете на сайта на ACM2 . 

 


Нов доставчик на Dr. Ehrenstorfer!

 

Уважаеми колеги и приятели,

 

С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че Лабимекс ООД подписа нов дългогодишен дистрибуционен договор за доставка на сертифицирани референтни материали с LGC Standards .

Благодарение на правата ни ще можем да откликнем по-бързо на Вашите запитвания, чрез директния достъп до платформата на производителя.

За пръв път българска компания осигурява възможност за комплексна доставка на търговските марки Dr.Ehrenstorfer, VHG Labs, RTC, Romer Labs® Inc, Ultra Scientific, ERM, Reagecon и др., фигуриращи в портфолиото на LGC Standards.

Благодарим на г-н И. Генов (търговски представител на LGC за България) за указаната подкрепа и съдействие.

 

С уважение,

Екипът на Лабимекс ООД


Alfa Aesar - още една компания попаднала под шапката на световният лидер Thermo Fisher Scientific

 

Уважаеми клиенти и приятели,

С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че от 01.10.2015г. Thermo Fisher Scientific придоби права върху компанията Alfa Aesar и техните продукти.

С тази политика, Thermo доказва и запазва челното си място на пазара за химикали, разтворители,реагенти, апаратура и консумативи, които да подсигурят работата на всяка една лаборатория по света.

Като техен оторизиран представител за България сме убедени, че комбинирането на тези две марки ще доведе до изключителни възможности, както за нас - официалните дистрибутори на марката Thermo Fisher Scientific, така и за Вас - крайните потребители.

news.thermofisher.com/press-release/corporate/thermo-fisher-scientific-completes-acquisition-alfa-aesar-significantly-expa